Tengok video ni dan lihat bagaimana Kelas Bakery Online akan bantu tingkatkan pendapatan keluarga anda dengan hanya belajar secara online mengikut masa dan ruang yang anda ada.

Adakah anda mengalami masalah seperti...

Tiada kesempatan nak pergi kelas bersemuka

Anda ada keinginan nak belajar buat kek dan roti, tapi takde masa dan ruang nak pergi kelas. Sibuk dengan urusan harian dan anak-anak.

Masalah kewangan

Semakin hari isu kewangan semakin mencekik. Perlu lakukan sesuatu untuk mengubah keadaan.

Minat tapi tak yakin

Anda memang minat baking, tapi betul ke boleh buat duit? Takde support dan takde kawan/ circle bisnes bakery.

Resepi selalu tak jadi

Pernah belajar dari beberapa channel percuma, tapi tak jadi pun.

Buku mahal

Buku resepi dan kelas-kelas agak mahal. Mana nak bayar yuran kelas lagi, nak sediakan bahan lagi.

Tiada pengalaman

Anda memang tiada pengalaman buat kek dan roti langsung. Boleh pandai ke?

Kelas Bakery Online

Kelas belajar buat kek dan roti secara online untuk bakal usahawan bakeri, suri rumah dan kaum ibu yang nak pelbagaikan hidangan untuk keluarga, juga untuk usahawan-usahawan bakeri sedia ada bagi mendapatkan resepi-resepi yang lebih premium dan terkini.

Modul kelas ini kami panggil ‘PJJ’

Ada 19 PJJ Eksklusif disediakan di sini!

Apa Itu Kelas PJJ?

➡️ Kelas yang anda akan belajar secara online di fb group…bukan live class tau..

➡️ Belajar di dalam group berbayar secara tertutup di Fb group( closed group)

➡️ Segala video lengkap dan nota resepi kami paparkan di dalam group tersebut.

➡️ Belajar tanpa had masa, ikut masa sendiri dan tanpa limit.

➡️ Bayar sekali yuran dan selamanya akan berada di dalam group tersebut.

Pembelajaran Jarak Jauh (PJJ)

Kelas ini dijalankan secara online atau dipanggil Pembelajaran Jarak Jauh supaya anda dapat belajar mengikut masa dan ruang sendiri, tanpa perlu pergi ke kelas.

kelas bakeri online

Pelbagai resepi terkini

Modul mengandungi resepi-resepi terkini mengikut permintaan/trend semasa supaya perniagaan bakeri anda sentiasa relevan dan mendapat sambutan yang menggalakkan.

Circle Positif dan Supportive

Kelas dijalankan di dalam Facebook Group yang mengandungi ribuan ahli yang terdiri dari circle yang sama dan sangat positif supaya anda boleh bertukar-tukar pendapat dan saling menaikkan antara satu sama lain.

Resepi terbukti menjadi

Semua modul dan resepi yang disediakan telah dicuba oleh cikgu sendiri dan mendapat testimoni yang memberansangkan setiap hari. Anda hanya perlu ikut dan pastikan sukatan yang tepat untuk memastikan kek dan roti anda gebu, wangi, menarik dan sedap!.

Kelas mampu milik dan mudah

Setiap PJJ yang mengandungi 3 hingga 12 resepi hanya berharga antara RM8-RM40 mengikut jenis dan promosi semasa.

Modul Efektif

Modul mengandungi resepi bertulis, video dan tip-tip berharga untuk memudahkan anda belajar dan dapat menghasilkan kek dan roti yang berkualiti supaya menarik  lebih ramai pelanggan dan menjadi usahawan bakeri yang berjaya.

Kos PROMO semasa!

Hanya RM100 RM30 untuk 5 Kelas PJJ

Hanya RM180 RM50 untuk 9 jenis Kelas PJJ

Hanya RM380 RM95 untuk kesemua 19 jenis Kelas PJJ

*anda akan berada di dalam Facebook Group PJJ ni sampai bila-bila..

19 PJJ Eksklusif!

1. PJJ KEK BIRTHDAY SUPER BRONZE

kelas bakeri online
  1. Decorating Cake ( 5 Jenis )
  2. Chocolate Ganache Frosting
  3. Buttercream Classic Frosting
  4. Sponge Vanilla Cake
  5. Sponge Chocolate Cake
  6. Butter Cake
  7. Fresh Cream
  8. Teknik
  • fondant
  • sharp edge cake
  • kek lembut gebu tahan lama
  • bahan mudah & simple
  • costing cake

2. PJJ KEK BAJET MEWAH

kek bajet mewah, kelas bakeri online

12 JENIS RESEPI;

  1. Vanilla
  2. Red Velvet
  3. Tiramisu
  4. Strawberry
  5. Mocca
  6. Kopi
  7. Cappucino
  8. Pandan
  9. Coklat
  10. Cheese
  11. Fresh Cream
  12. Span Kek

3. PJJ ANEKA ROTI

PJJ Aneka Roti, kelas bakeri online

12 JENIS ROTI;

  1. Bun Caterpillar
  2. Roti Sarang Lebah
  3. Roti Chicken Floss
  4. Roti Sosej
  5. Roti Cheese
  6. Mini Pizza
  7. Bread(White Toast)
  8. Roti Buttercream
  9. Roti Chocolate Cream
  10. Roti Enam Musim
  11. Roti Boy
  12. Roti Golok

4. PJJ KOREAN BUTTERCREAM

PJJ Kek Korean Buttercream, kelas bakeri online

6 JENIS RESEPI;

  1. Italian Buttercream
  2. Fresh Cream
  3. American Buttercream
  4. Span Cake
  5. Cara Pipe Bunga Korean
  6. Cara Guna Nozel

5. PJJ BROWNIES

BROWNIES, kelas bakeri online

6 JENIS RESEPI;

  1. Brownies Nutella
  2. Brownies Cheese
  3. Brownies Red Velvet
  4. Brownies Dip & Dip
  5. Brownies Coklat
  6. Brownies Cookies

6. PJJ CHEESE TART MONTOK PAINTING

PJJ CHEESETART, kelas bakeri online

7 JENIS RESEPI;

  1. Kulit/Shell
  2. Inti Cream Cheese
  3. Painting
  4. Bluberry
  5. Strawberry
  6. Nutella
  7. Hokaido Tart

7. PJJ BOMBOLONI & THAI BREAD DAN DONUT ALA BIG APPLE

BOMBOLONI, DONUT, kelas bakeri online
  1. Filling Bomboloni-Nutella/Strawbery/Coklat/Vanila/Mango/Capucino
  2. Filling Castard/Milo
  3. Bomboloni Cheese
  4. Red Velvet
  5. Chicago Bomboloni
  6. Strawbery Italian

 

  1. Thai Bread Creamy Chicken
  2. Donut Ala2 Big Apple

8. PJJ BURNT CHEESE CAKE

burnt cheese cake, kelas bakeri online

Burnt Cheese Cake

9. PJJ PAVLOVA

pavlova, kelas bakeri online
  1. Cara Buat Meringue
  2. Cara Buat Cream Pavlova
  3. Cara Buat Filling Pavlova

10. PJJ NO BAKED CAKE

no baked cake, kelas bakeri online

5 JENIS RESEPI;

  1. Chocolate Cheesecake
  2. Berries Classic Cheesecake
  3. Neapolitan Cake
  4. Cheesekut
  5. Motcha Green Tea Mousse Cake

11. PJJ ROYAL BREAD PUDING CHEESE

puding roti, kelas bakeri online

7 JENIS RESEPI;

  1. Royal Bread Puding Cheese
  2. Royal Bread Puding Choclate
  3. Royal Bread Puding Mix Berries
  4. Royal Bread Puding Mix Berries Crunchy
  5. Royal Bread Puding Italian Puding Beef
  6. Chocolate Sauce Recipies
  7. Free Recipe Corndog Cornflakes

12. PJJ RESEPI NASI AYAM PENYET

nasi ayam penyet
  1. Masak Nasi
  2. Sambal Terasi Gude
  3. Sambal Ijo
  4. Sambal Belacan
  5. Sup Ayam
  6. Perap Ayam Penyet
  7. Tempe
  8. Ulam-Ulaman

13. PJJ BAKSO JAWA INDONESIA

bakso
  1. Bakso
  2. Sambal Kicap
  3. Mee

14. PJJ KEK CHEESE LELEH KETAGIH

kek cheese leleh

7 JENIS RESEPI;

  1. Kek Cheese Leleh Ketagih
  2. Kek Cheese Strawberry Leleh Ketagih
  3. Kek Cheese Blueberry Leleh Ketagih
  4. Kek Cheese Horlick Leleh Ketagih
  5. Kek Cheese Teh Tarik Leleh Ketagih
  6. Kek Cheese Pandan Leleh Ketagih
  7. Kek Cheese Chocolate Leleh Ketagih

15. PJJ BOBA THAI CAKE

kek boba thai

4 JENIS RESEPI;

  1. Chocolate Moist Cake
  2. Milk Cheese cake
  3. Tea cake (Sponge)
  4. Matcha Green Tea Cake

16. PJJ PREMIUM CAKE ALA SECRET RECIPE

kek premium, secret recipe

5 JENIS RESEPI;

  1. Chocolate Indulgence Cake
  2. Red Velvet Cheese Cake
  3. Tiramisu Cheese Cake
  4. Black Forest Cake Cheese Cake
  5. Teh Tarik Cake

17. PJJ CREAM CHEESE PAINTING

kek cream cheese painting
  1. Resepi Kek Span Cheese Cake
  2. Resepi Japanese Cotton Cheese Cake
  3. Resepi Fresh Cream Untuk Melepa
  4. Melukis

18. PJJ KEK BATIK INDULGENCE

kek batik

5 JENIS RESEPI;

  1. Resepi Asas Ee Batik
  2. Resepi Kek Batik Chocholate
  3. Resepi Kek Batik Cheese
  4. Resepi Kek Batik Cheese Nestum
  5. Resepi Kek Batik Indulgence

19. PJJ NASI AMBENG

nasi ambeng, kelas bakeri online
  1. Nasi Pulut
  2. Urap-Urap Kerabu
  3. Ulam-Ulaman
  4. Ayam Sambal
  5. Telur Sos

Jom Baca Feedback Students

Shiera

“100 biji habis terjual!”

bomboloni

Fatin Khadijah

“Walau pun dari zero, boleh jana income 4 angka dari rumah”

cheese tart

Noorashida Mohmad Suif

“Terjual lebih 100 biji kek dalam 2 bulan! Ramai komen sedap..”

kek birthday, kek hari jadi, kelas bakeri online

Elferah Lee Elain

“Dari awal penjualan sampai sekarang memang selalu dapat sambutan”

kek indulgance, kelas bakeri online

Meeza Yusoff

“Sekali try terus jadi dengan jayanya dan terus jual. Yuran bayar sekali, hasil diterima berkali-kali!”

roti, kelas bakeri online

Zuraidah Mohamad

“Ramai puji sedap dan tak keras”

brownies
kelas bakeri online

Dah Sedia untuk belajar?

Kelas Online Bakeri akan berikan anda satu pengalaman baru yang mungkin akan membawa perubahan besar dalam hidup anda di masa akan datang.

Daftar sekarang untuk dapatkan pakej istimewa!

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk join PJJ kami? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Tidak, semua modul sudah tersedia di dalam setiap Facebook Group PJJ tu. Bila anda join, boleh terus belajar bila-bila masa mengikut ruang masa anda.
Ada. Cikgu Sue ada berikan nombor untuk dihubungi melalui whatsapp. Selain tu, anda juga boleh bertanya dan berbincang bersama kawan-kawan di dalam group.
Bergantung kepada jenis kek yang nak dibuat. Semua resepi dan bahan-bahan yang diperlukan disediakan dalam modul PJJ.
PJJ ialah Pembelajaran Jarak Jauh.. kitakan belajar online je..
Pembelajaran dibuat dalam Group Private Facebook.
Selepas pembayaran dibuat, anda akan diberi link group tu. Setelah admin approve, student kekal berada dalam tu sampai bila-bila.
Perbezaan utama adalah dari segi harganya.

PENTING! Pastikan anda baca dulu semua kandungan website ini sebelum bertanya. Terima kasih