Warning: Illegal string offset 'id' in /home/kelasbak/public_html/wp-content/plugins/redux-framework/redux-core/inc/extensions/color_scheme/class-redux-extension-color-scheme.php on line 681

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/kelasbak/public_html/wp-content/plugins/redux-framework/redux-core/inc/extensions/color_scheme/class-redux-extension-color-scheme.php on line 693
Kelas Bakeri Online – Menangi selera pelanggan setia, suami, anak-anak dan keluarga

Tengok video ni dan lihat bagaimana Kelas Bakeri Online akan bantu tingkatkan pendapatan keluarga anda dengan hanya belajar secara online mengikut masa dan ruang yang anda ada.

Adakah anda mengalami masalah seperti...

Tiada kesempatan nak pergi kelas bersemuka

Anda ada keinginan nak belajar bakeri, tapi takde masa dan ruang nak pergi kelas. Sibuk dengan urusan harian dan anak-anak.

Masalah kewangan

Semakin hari isu kewangan semakin mencekik. Perlu lakukan sesuatu untuk mengubah keadaan.

Minat tapi tak yakin

Anda memang minat baking, tapi betul ke boleh buat duit? Takde support dan takde kawan/ circle bisnes bakery.

Resepi selalu tak jadi

Pernah belajar dari beberapa channel percuma, tapi tak jadi pun.

Buku mahal

Buku resepi dan kelas-kelas agak mahal. Mana nak bayar yuran kelas lagi, nak sediakan bahan lagi.

Tiada pengalaman

Anda memang tiada pengalaman buat kek dan roti langsung. Boleh pandai ke?

Kelas Bakery Online

Kelas belajar bakeri secara online untuk bakal usahawan bakeri, suri rumah dan kaum ibu yang nak pelbagaikan hidangan untuk keluarga, juga untuk usahawan-usahawan bakeri sedia ada bagi mendapatkan resepi-resepi yang lebih premium dan terkini.

Modul kelas ini kami panggil ‘PJJ’

Apa Itu Kelas PJJ?

➡️ Kelas yang anda akan belajar secara online di fb group…bukan live class tau..

➡️ Belajar di dalam group berbayar secara tertutup di Fb group 

(closed group)

➡️ Segala video lengkap dan nota resepi kami paparkan di dalam group tersebut.

➡️ Belajar tanpa had masa, ikut masa sendiri dan tanpa limit.

➡️ Bayar sekali yuran dan selamanya akan berada di dalam group tersebut.

Pembelajaran Jarak Jauh (PJJ)

Kelas ini dijalankan secara online atau dipanggil Pembelajaran Jarak Jauh kerana anda dapat belajar mengikut masa dan ruang sendiri, tanpa perlu pergi ke kelas.

kelas bakeri online

Pelbagai resepi terkini

Modul mengandungi resepi-resepi terkini mengikut permintaan/trend semasa supaya perniagaan bakeri anda sentiasa relevan dan mendapat sambutan yang menggalakkan.

Circle Positif dan Supportive

Kelas dijalankan di dalam Facebook Group yang mengandungi ribuan ahli yang terdiri dari circle yang sama dan sangat positif supaya anda boleh bertukar-tukar pendapat dan saling menaikkan antara satu sama lain.

Resepi terbukti menjadi

Semua modul dan resepi yang disediakan telah dicuba oleh cikgu sendiri dan mendapat testimoni yang memberansangkan setiap hari. Anda hanya perlu ikut dan pastikan sukatan yang tepat untuk memastikan kek dan roti anda gebu, wangi, menarik dan sedap!.

Kelas mampu milik dan mudah

Setiap PJJ yang mengandungi 3 hingga 12 resepi hanya berharga antara RM8-RM40 mengikut jenis dan promosi semasa.

Modul Efektif

Modul mengandungi resepi bertulis, video dan tip-tip berharga untuk memudahkan anda belajar dan dapat menghasilkan kek dan roti yang berkualiti supaya menarik  lebih ramai pelanggan dan menjadi usahawan bakeri yang berjaya.

5 PJJ pilihan..

PJJ CHEESE TART MONTOK PAINTING

PJJ CHEESETART, kelas bakeri online

7 JENIS RESEPI;

  1. Kulit/Shell
  2. Inti Cream Cheese
  3. Painting
  4. Bluberry
  5. Strawberry
  6. Nutella
  7. Hokaido Tart

PJJ
BROWNIES

BROWNIES, kelas bakeri online

6 JENIS RESEPI;

  1. Brownies Nutella
  2. Brownies Cheese
  3. Brownies Red Velvet
  4. Brownies Dip & Dip
  5. Brownies Coklat
  6. Brownies Cookies

PJJ KEK CHEESE LELEH KETAGIH

kek cheese leleh

7 JENIS RESEPI;

  1. Kek Cheese Leleh Ketagih
  2. Kek Cheese Strawberry Leleh Ketagih
  3. Kek Cheese Blueberry Leleh Ketagih
  4. Kek Cheese Horlick Leleh Ketagih
  5. Kek Cheese Teh Tarik Leleh Ketagih
  6. Kek Cheese Pandan Leleh Ketagih
  7. Kek Cheese Chocolate Leleh Ketagih

PJJ PREMIUM CAKE ALA SECRET RECIPE

kek premium, secret recipe

5 JENIS RESEPI;

  1. Chocolate Indulgence Cake
  2. Red Velvet Cheese Cake
  3. Tiramisu Cheese Cake
  4. Black Forest Cake Cheese Cake
  5. Teh Tarik Cake

PJJ ROYAL BREAD PUDING CHEESE

puding roti, kelas bakeri online

7 JENIS RESEPI;

  1. Royal Bread Puding Cheese
  2. Royal Bread Puding Choclate
  3. Royal Bread Puding Mix Berries
  4. Royal Bread Puding Mix Berries Crunchy
  5. Royal Bread Puding Italian Puding Beef
  6. Chocolate Sauce Recipies
  7. Free Recipe Corndog Cornflakes

Macamana nak join PJJ?

Kos PROMO semasa!

Hanya RM15 untuk 1 Kelas PJJ

Hanya RM45 RM30 untuk 3 Kelas PJJ

Hanya RM75 RM50 untuk kesemua 5 Kelas PJJ

*anda akan berada di dalam Facebook Group PJJ ni sampai bila-bila..

1 PJJ

1 PJJ
RM 15
00
  •  

3 PJJ

Jimat RM15
RM 30
00
  •  
Popular

5 PJJ

Jimat RM25
RM 50
00
  •  

Istimewa untuk anda!

RM15 untuk 1 PJJ
RM25 untuk 2 PJJ
RM30 untuk 3 PJJ
RM50 untuk 5 PJJ

Pilih dari 5 PJJ di bawah
*potongan harga dibuat di 'cart'
1. Pjj Cheese Tart Montok Painting
2. Pjj Brownies
3. Pjj Cheese Leleh Ketagih
4. Pjj Premium Cake Ala2 SR
5. Pjj Royal Bread Puding

Jom Baca Feedback Students

Zuraidah Mohamad

“Ramai puji sedap dan tak keras”

brownies

Elferah Lee Elain

“Dari awal penjualan sampai sekarang memang selalu dapat sambutan”

kek indulgance, kelas bakeri online

Fatin Khadijah

“Walau pun dari zero, boleh jana income 4 angka dari rumah”

cheese tart
kelas bakeri online

Dah Sedia untuk belajar?

Kelas Online Bakeri akan berikan anda satu pengalaman baru yang mungkin akan membawa perubahan besar dalam hidup anda di masa akan datang.

Daftar sekarang untuk dapatkan pakej istimewa!

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk join PJJ kami? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Tidak, semua modul sudah tersedia di dalam setiap Facebook Group PJJ tu. Bila anda join, boleh terus belajar bila-bila masa mengikut ruang masa anda.
Ada. Cikgu Sue ada berikan nombor untuk dihubungi melalui whatsapp. Selain tu, anda juga boleh bertanya dan berbincang bersama kawan-kawan di dalam group.
Bergantung kepada jenis kek yang nak dibuat. Semua resepi dan bahan-bahan yang diperlukan disediakan dalam modul PJJ.
PJJ ialah Pembelajaran Jarak Jauh.. kitakan belajar online je..
Pembelajaran dibuat dalam Group Private Facebook.
Selepas pembayaran dibuat, anda akan diberi link group tu. Setelah admin approve, student kekal berada dalam tu sampai bila-bila.

PENTING! Pastikan anda baca dulu semua kandungan website ini sebelum bertanya. Terima kasih